vindem panouri solare, pompe de caldura, turbine eoliene

Navigare rapida

» Acasa » Informatii EcoEnergo » Despre EcoEnergo SRL Brasov

Despre EcoEnergo SRL Brasov

Prezentare


EcoEnergo este o noua companie a holdingului Maximum Grup, grup ce se afla pe piata din Romania din anul 2005. EcoEnergo a fost creata pentru a oferi solutii energetice regenerabile pentru piata rezidentiala si industriala din Romania. Evaluand capacitatea Romaniei ca potential al energiei regenerabile, EcoEnergo si-a propus sa ofere alternativa combustibililor fosili clasici. Datorita cresterii preturilor a combustibililor clasici, multi dintre consumatori se orienteaza catre un sistem alternativ de producere al energiei, ce aduce un aport la comfortul caminului si o scadere substantiala la factura.


Misiune


Misiunea companiei EcoEnergo este de a implementa pe piata din Romania sisteme de energie regenerabila si a de promova conceptul de energie verde pentru a asigura viitorul urmasilor nostri.

Compania EcoEnergo promoveaza doar produse de la furnizori cu renume in domeniu, furnizori ce au o vasta experienta si care investesc in cercetare si dezvoltare de noi tehnologii.


Atuuri


• Orientare catre client: Ne propunem sa le oferim clientilor nostri mai mult decat rezolvarea prompta a tuturor cerintelor. Dorim sa ii ajutam sa foloseasca la maximum beneficiile energiilor regenerabile, punandu-le la dispozitie experienta si know-how-ul de care dispunem.

• Profesionalism: Recrutarea de angajati excelent pregatiti profesional si perfectionarea continua a acestora, prin acces la tehnologii avansate si programe de training, sunt prioritati permanente ale companiei. In egala masura, promovam profesionalismul in relatiille cu colegii, partenerii si clientii.

• Spirit de echipa: Activand intr-un domeniu in care cooperarea e una din cheile performantei, ne propunem sa fim mai mult decat o colectie de individualitati. Vrem sa construim o echipa puternica si unita, in care calitatile individuale sunt puse in valoare in mod optim, iar succesul grupului se construieste prin implicarea fiecaruia.


• Creativitate si inovatie: Intr-un mediu de afaceri tot mai competitiv, deschiderea catre nou si disponibilitatea pentru schimbare sunt esentiale pentru “a face diferenta”. Incurajand creativitatea si capacitatea de a gasi solutii inovatoare, dorim sa fim mereu in avantgarda domeniilor in care activam, mentinandu-ne astfel competitivi.


Echipa


Angajatii nostri dau valoare companiei si participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre. Recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali in atingerea succesului. Angajatii nostri participa in mod constant la programe de training pentru a fi intodeauna pregatiti sa raspunda solicitarilor clientilor si distribuitorilor nostri. Valorile echipei noastre sunt: profesionalism, incredere, dinamism, flexibilitate, transparenta, integritate si orientare spre clienti.