vindem panouri solare, pompe de caldura, turbine eoliene

Navigare rapida

» Acasa » Produse EcoEnergo » Pompe de caldura » Pompe de caldura Dimpex aer/apa

Pompe de caldura aer/apa pentru inalzirea – racirea locuintei

Pot fi instalate in exterior sau in interior.

Aerul este plin de energie calorica

Pompele de caldura Dimplex aer-apa folosesc ca sursa de energie caldura aerului din mediul inconjurator. Costurile de instalare ale acestor sisteme sunt mai mici decat ale celorlalte tipuri de pompe de caldura.

Performanta maxima cu un nou agent refrigerant

Chiar la temperaturi scazute de pana la -20°C, se ating coeficienti ridicati de performanta cu ajutorul compresoarelor cu agent refrigerant nepoluant “R404A”.

Pompele de caldura aer-apa au capacitati intre 8 si 28 kW, cele de la 20 kW pana la 28 kW functioneaza cu 2 compresoare, fapt care le mareste eficienta.

Concepte inteligente

Pompa de caldura reversibila aer-apa Dimplex reprezinta solutia inovativa si ecologica a problemelor actuale pri-vind resursele limitate de energie si din ce in ce mai scumpe, dar si a problemelor de protectia mediului.

Pompele de caldura reversibile aer-apa Dimplex reprezinta solutiile integrate de incalzire, racire si preparare a apei calde, sunt practice si eficiente, usor de instalat, avantajoase din punc de vedere financiar, solutii ce combina optim incalzirea spatiilor in sezonul rece cu racirea lor in sezonul cald.

schema circui pompa de caldura aer-apa